Krnjić: Boli poraz od Kanade, ali treba da se okrenemo narednim utakmicama

Košarkaška reprezentativka Srbije Sara Krnjić rekla je da je boli poraz od Kanade na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, ali da ekipa sada treba da se okrene narednim utakmicama.

„Reči su suvišne, sve ste videli. Boli, jer smo imali pobedu u svojim rukama, bukvalno, ali smo je ispustile, kao protiv Španije. Ali šta je tu je. Treba da se okrenemo drugim utakmicama. Treba da se koncentrišemo protiv SAD. O njima sve znamo, treba da se 100 odsto promenimo i pripremimo za ove utakmice protiv Kine i Senegala i to dobijemo“, rekla je Krnjić novinarima u Riju.

Centar reprezentacije kazala je da ishodi utakmica skoro uvek zavise od same ekipe, osim u slučaju utakmice sa SAD.

„Pokazali smo i na prošlom Evropskom prvenstvu, a i sada pokazujemo da možemo da igramo i sa vrhunskim ekipama. Ne mogu da kažem da je sve do nas, ali 95 odsto je do nas u naredne dve utakmice. Protiv SAD je suvišno govoriti“, rekla je Krnjićeva.

Srbija posle poraza od Španije i Kanade u završnicama utakmice, a sledeći meč je na programu protiv petostrukog uzastopnog olimpijskog šampiona.

„Pre dve godine na Svetskom smo igrale sa njima 35 minuta u egalu, tako da smo mi jedina ekipa koja ih je namučila. Dobra igra u tom meču bi nam mnogo značila, jer nam je to trening za naredne utakmice, protiv Kine i Senegala“, rekla je Sara Krnjić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.