U trendu

Krunić: Žao mi je što nismo igrale bolje, rezultat je nerealan

Srpska teniserka Aleksandra Krunić rekla je da joj je žao što ona i Jelena Janković nisu odigrale bolje u prvom kolu dubla na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, a ocenila je i da rezultat nije bio realan.

„Krivo mi je, naravno, što nismo pružile bolju partiju. Mislim da rezultat nije bio baš realan. Mnogo lako deluje, iako ne mogu da kažem da smo igrale toliko loše. Bilo je par sudijskih odluka koje su nam zasmetale. Ne mogu da kažem da su bile pogrešne, sve je bilo po pravilima, ali, nažalost, došle su u jako loše vreme – na djus, na servis, to je bila naša brejk lopta, ali…Niko nam nije kriv što smo izgubile“, rekla je Krunićeva.

Krunićeva i Jankovićeva izgubile su od Britanki Džoane Konte i Heder Votson u dva seta, 6:2, 6:1.

Novinari su u razgovoru sa njom primetili da je bilo mnogo pehova, pošto je pre meča bio problem jer su srpkinje imale različite haljine.

„Verovatno je to sastavni deo ovoga. Sve je haotično, previše nas je, ne mogu ni sva pravila da se pohvataju. To sa haljinom je greška ITF-a. Ja sam pisala mejl dečku zaduženom za OI iz ITF-a. On je rekao da možemo da igramo u različitim bojama, imam potvrdu za to. Selektorka je isto pitala, rekli su da može, tako da nije moja greška. Da nam nisu dozvolile da igramo bio bi veliki problem jer sam ja pitala ranije“, kazala je ona.

Aleksandra Krunić je neočekivano zaigrala i u singlu, umesto povredjene Lesje Curenko, ali je izgubila od Kristine Mladenović u dva seta, 6:1, 6:4.

„Što se tiče singla, singl je bio smešan. Ustala sam u 10 ujutru, a vratili smo se dva ujutru sa ceremonije otvaranja. Do 10.15 sam morala da se upišem u alternativu, u 11.00 parkirala bus, tako da je taj singl bio haos“, kratko je rekla reprezentativka Srbije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.