U trendu

Lalatović ipak ostaje trener Borca iz Banjaluke

BANJALUKA – Trener fudbalera Borca iz Banjaluke Nenad Lalatović ostaće na toj funkciji, uprkos tome što je juče podneo ostavku posle remija svoje ekipe protiv Sloge iz Doboja (2:2).

Uprava Borca iz Banjaluke saopštila je da ne prihvata ostavku srpskog trenera.

„Upravni odobr FK Borac ne prihvata ostavku Nenada Lalatovića koji ostaje šef stručnog štaba našeg kluba. Nenad Lalatović, stručni štab i igrački kadar imaju punu podršku svih članova UO FK Borac na putu ka ostvarenju zacrtanih ciljeva u tek započetoj sezoni“, naveli su iz banajlučkog Borca.

Rukovodstvo kluba koji se takmiči u Premijer ligi BiH simbolično je poručilo da je Nenad Lalatović tokom čitave karijere pokazao da je borac.

„Nenad Lalatović, to vam je i rekao, nije heroj, već fudbalski trener. Nenad Lalatović nije heroj, ali je za minulih dvanaest godina trenerske karijere dokazao da je borac. Nenad Lalatović ostaje u FK Borac da pokaže ko zna koji put da je borac“, saopštili su iz Borca iz Banjaluke.

Nezadovoljstvu među pojedinim delovima uprave i navijača Borca kumovala je eliminacija ekipe na startu kvalifikacija za Ligu konferencija od ekipe B36 iz Toršavna sa Farskih Ostrva.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar