U trendu

Lazetić pred Zvezdu: Da uživamo i nadigravamo se

BAČKA TOPOLA – Trener fudbalera TSC Žarko Lazetić izjavio je uoči sutrašnjeg duela 10. kola Superlige protiv Crvene zvezde da je svojim igračima rekao da uživaju u utakmici i da probaju da se nadigravaju sa petostrukim uzastopnim šampionom Srbije.

Crvena zvezda će sutra u 20.00 ugostiti TSC na stadionu „Rajko Mitić“.

Crveno-beli u meč ulaze posle remija u 168. večitom derbiju protiv Partizana 1:1 i kao lideri šampionata sa 19 bodova, dok je tim iz Bačke Topole u prethodnom kolu savladao Radnički iz Kragujevca sa 2:0 i zauzima petu poziciju sa 16 bodova.

„Igraćemo na fenomenalnom stadionu i na dobrom terenu protiv ekipe koja je poslednjih pet godina aktuelni šampion. Nema potrebe isticati kakav su tim i kakve igrače imaju. Pet godina ih niko nije pobedio na domaćem terenu, a mislim da na sto utakmica nisu doživeli poraz, što govori koliko su jaki i dobri. Od igrača ću tražiti da uživaju i nadigravaju se. Pokušaćemo da što više nametnemo našu igru i tako probamo da dođemo do nekog rezultata“, izjavio je Lazetić, a preneo zvanični sajt TSC.

Trener vojvođanskog tima poručio je da je cilj njegove ekipe da postigne gol na Marakani jer je prethodna dva meča od Crvene zvezde izgubila identičnim rezultatom 4:0.

„Naravno, kada igramo protiv ekipe kakva je Zvezda, to će u manjoj meri biti moguće. Koliko god budemo mogli trudićemo se da igramo našu igru, da držimo loptu u posedu i kreiramo šanse i akcije i da dolazimo do njihovog gola. Cilj nam je da posle dva poraza od njih sa po četiri primljena gola, pokušamo da i mi postignemo pogodak“, zaključio je Lazetić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.