Lazić: Nikad nisam jurio rekorde, hvala svima u klubu

BEOGRAD – Izuzetno mi je drago što sam uspeo da postavim svoje ime u još jednu stranu velike istorije kluba kao što je Crvena zvezda. Nikada nisam jurio rekorde, brojke, već sam uvek želeo da pomognem timu i odgovorim na zahteve trenera, izjavio je kapiten crveno-belih Branko Lazić, nakon što je na utakmici protiv Borca iz Čačka postao igrač sa najviše poena u ABA ligi.

Lazić je protiv Borca postigao 13 poena i došao do ukupno 1.235 i za jedan poen nadmašio, takođe bivšeg kapitena Tadiju Dragićevića.

„Iskreno, mislim da ću tek po završetku karijere biti svestan svih uspeha i dostignuća sa Crvenom zvezdom. Želim svima da se zahvalim, jer mislim da je ovo uspeh svih nas zajedno, kluba, ljudi u klubu, trenera, mojih saigrača, nekadašnjih i sadašnjih. Idemo dalje, čekaju nas novi izazovi i nove utakmice“ rekao je Branko Lazić.

Lazić je pre tri godine postao rekorder po broju odigranih utakmica u trofejnom klubu, a takođe je i rekorder po broju osvojenih trofeja – 17 (šest u domaćem prvenstvu, po pet u ABA ligi i Kupu Radivoja Koraća, kao i Superkup regionalnog takmičenja).

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar