U trendu

Lazić produžio ugovor sa Zvezdom na još dve godine

Košarkaš Crvene zvezde Branko Lazić produžio je ugovor sa tim klubom na još dve godine.

Kako se navodi u današnjem saopštenju na klupskom sajtu, Laziću je na kraju sezone istekao ugovor sa crveno-belima, ali je posle dogovora sa upravom kluba potpisao dvogodišnji ugovor.

Zvezda je u tek završenoj sezoni osvojila tri trofeja, Jadransku ligu, Kup Radivoja Koraća i prvenstvo Srbije.

„Veoma mi je drago što ću ostati u Crvenoj zvezdi. Zaista sam presrećan jer su se poklopile moje želje i želje kluba. Izuzetno sam zadovoljan sezonom u kojoj sam mnogo napredovao, a uz to smo ostvarili fantastične rezultate i osvojili tri trofeja. To će mi svakako biti podstrek da još jače treniram, a posebno mi je zadovoljstvo što ću ponovo biti u prilici da igram pred neponovljivom i jedinstvenom Zvezdinom publikom“, rekao je Lazić.

Lazić je prošle sezone u Jadranskoj ligi prosečno postizao 4,2 poena i imao je 1,8 skokova po meču, u Evroligi je beležio 3,9 poena i 1,5 skokova, dok je u Super ligi Srbije imao učinak od 6,9 poena i 2,4 skoka.

Kako se navodi na sajtu, Lazić je prošle sezone bio najbolji „trojkaš“ Zvezde u ABA ligi sa 40,8 odsto realizacije šuta iza linije 6,75.

U prethodne četiri godine sa Zvezdom je osvojio ukupno pet trofeja – tri kupa Radivoja Koraća, ABA ligu i titulu prvaka Srbije, a sa juniorskom reprezentacijom zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Španiji 2007. godine.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar