U trendu

Leković i Lečić u Zvezdi do 2024. godine

BEOGRAD – Fudbalski klub Crvena zvezda produžio je ugovor sa štoperom Stefanom Lekovićem, dok je vezista Luka Lečić potpisao prvi profesionalni ugovor.

Kako je saopšteno, obojica su parafirali trogodišnji ugovor, a prezadovoljan zbog toga bio je glavni trener Omladinske škole Crvene zvezde Nikola Jelić.

„Leković i Lečić su fudbaleri koji spadaju u grupu najtalentovanijih u našoj Omladinskoj školi. Prezadovoljni smo i ovim činom je Crvena zvezda pokazala koliko čuva svoju decu, kao što to već i godinama čini, a opet i oni su pokazali da veruju klubu, i da vide sebe i svoju budućnost ovde. Verujem da će obojica jednog dana igrati u prvom tim“, rekao je Jelić

Leković je rođen 2004. godine, prošao je sve selekcije Crvene zvrezde i standardni je reprezentativac Srbije.

„Zaista dajem sve od sebe na treninzima i utakmicama i ovo doživljavam kao svojevrsno prepoznavanje mog truda, što me dodatno motiviše da nastavim tako da radim. Želja mi je da odigram što više utakmica u crveno-belom dresu“, rekao je Leković.

Lečić je rođen 2005. godine u Pljevljima, a u Zvezdu je stigao pre godinu dana iz lokalnog kluba Breznice.

Iako mlađi gotovo dve godine od konkurenata, standardan je na sredini terena omladinskog tima.

„Mogu sigurno da kažem da sam ostvario jedan od svojih snova, a to je potpisivanje ugovora sa Crvenom zvezdom, klubom za koji navijam celog života. Želim da jednog dana zaigram na „Marakani“ pred punim tribinama i naravno da postignem gol. Nije mi to primarni zadatak ni sada, ali volim da postižem pogotke“, rekao je Lečić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.