Leo Mesi prelazi u Čelzi?

Britanski mediji prenose da je Horhe Mesi pre desetak dana boravio na jahti Romana Abramoviča kako bi pregovarao o mogućem prelasku Lea u Čelzi. Argentinska zvezda navodno je zamerila Barseloni manjak podrške tokom suđenja za utaju poreza, pa je spreman da napusti katalonski klub.

Foto: Beta

Foto: Beta

‘Abramovič je spreman da ponudi Barseloni najveću odštetu za jednog igrača u istoriji. Mesija bi platio gotovo 130 miliona evra, a Leu bi dao veću platu nego što ima u Barseloni. Ona bi bila slična kao što su mu obećali i u Mančester Sitiju, a to je oko 900.000 evra nedeljno’, prenose britanski mediji.

Mesi i njegov otac juče su osuđeni uslovno na 21 mesec zatvora zbog utaje poreza i to je, kako misle Englezi, jako uzrujalo Lea koji je ljut na državu, ali i na klub koji ga ne podržava koliko on smatra da bi trebalo, iako je Barselona u jučerašnjem saopštenju potpuno stala uz svog najboljeg igrača. U Barseloni su najavili i da će Leu ponuditi novi ugovor, a kako je Nejmar već potpisao, sada se mogu potpuno posvetiti Argentincu.

Sve ovo treba uzeti sa dozom rezerve pošto je sličnih nagađanja bilo i prethodnih godina pa je Mesi ostao u Barseloni.

Ostavite komentar

Ostavite komentar