U trendu

Leo Mesi prelazi u Čelzi?

Britanski mediji prenose da je Horhe Mesi pre desetak dana boravio na jahti Romana Abramoviča kako bi pregovarao o mogućem prelasku Lea u Čelzi. Argentinska zvezda navodno je zamerila Barseloni manjak podrške tokom suđenja za utaju poreza, pa je spreman da napusti katalonski klub.

‘Abramovič je spreman da ponudi Barseloni najveću odštetu za jednog igrača u istoriji. Mesija bi platio gotovo 130 miliona evra, a Leu bi dao veću platu nego što ima u Barseloni. Ona bi bila slična kao što su mu obećali i u Mančester Sitiju, a to je oko 900.000 evra nedeljno’, prenose britanski mediji.

Mesi i njegov otac juče su osuđeni uslovno na 21 mesec zatvora zbog utaje poreza i to je, kako misle Englezi, jako uzrujalo Lea koji je ljut na državu, ali i na klub koji ga ne podržava koliko on smatra da bi trebalo, iako je Barselona u jučerašnjem saopštenju potpuno stala uz svog najboljeg igrača. U Barseloni su najavili i da će Leu ponuditi novi ugovor, a kako je Nejmar već potpisao, sada se mogu potpuno posvetiti Argentincu.

Sve ovo treba uzeti sa dozom rezerve pošto je sličnih nagađanja bilo i prethodnih godina pa je Mesi ostao u Barseloni.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.