U trendu

Lepa srpska teniserka udaje se danas za 23 godine starijeg izabranika (foto)

Jovana Jakšić započela je 2014. godine seniorsku karijeru i napravila veliku bum u ženskom tenisu. Stigla je do 102. mesta na VTA listi, igrala je finale VTA turnira protiv Ane Ivanović, ali je onda je počela da stagnira. Danas zauzima 227. poziciju na svetu, živi u Americi, i ove nedelje venčaće se za 23 godine starijeg izabranika srca, Vujadina Jovića.

Da će ove nedelje stati na ludi kamen, otkrila na Instagramu Jovanina drugarica, takođe teniserka Elica Kostova. Ona je pre nekoliko dana u priči na Istagramu objavila snimak gde pita 26-godišnju teniserku da li je spremna za udaju i koliko dana je do tog svečanog čina ostalo. Raspoložena Jakšićeva joj je odgovorila da je za nedelju planiran svečani čin na kojem će se pojaviti u belom pred izabranikom svog srca.

Jakšićeva je već nekoliko godina u srećnoj vezi sa Jovićem koji živi i radi u Americi. I Jovana je odlučila pre nekoliko godina da Srbiju zameni Sjedinjenim Američkim Državama, tako da svaki slobodan trenutak provode zajedno.

5 komentara
 1. Anonimni

  Ako dete nema mašte, ima pke i kod tašte.

 2. Verujem u ljubav

  Ako su oboje zadovoljni i srecni, ko ste Vi da im sudite? Vazna je ljubav, postovanje i poverenje, a razlika u godinama je skroz nebitna!

 3. Mileva

  Svaka razlika veca od 7 godina medju psrtnerima je verovatni promasaj u zivotu.

 4. Anonimni

  Bolje da si se udala za dedu..mraza, I kad se rodi ovakva jadni tvoji roditelji.

  1. Anonimni

   pa i jeste deda Mraz , u neku ruku:)))))))

Napišite komentar