U trendu

Levandovski: Moja era u Bajernu je završena

VARÅ AVA – Fudbaler Bajerna i poljski reprezentativac Robert Levandovski izjavio je da viÅ¡e ne ÅŸeli da igra za nemački klub, objavio je poznati sportski novinar Fabricio Romano.

Levanovski se priključio poljskoj reprezentaciji na pripremama za mečeve u Ligi nacija. On je tom prilikom objavio da je odlučio da definitivno napusti Bajern.

„Moja era u Bajernu je zavrÅ¡ena! ViÅ¡e ne vidim mogućnost da igram za taj klub. Bajern nije ozbiljan klub! Transfer je najbolje reÅ¡enje za obe strane, a nadam se da me neće zadrÅŸavati samo zato Å¡to to mogu“, rekao je poljski napadač.

Levandovski (33) je u Bajern stigao 2014. godine iz Borusije Dortmund. On je za bavarski klub odigrao 375 utakmica i postigao je 344 gola.

Levandovski ima ugovor sa Bajernom do juna 2023. godine, a španski mediji su ranije preneli da je poljski napadač navodno dogovorio saradnju sa Barselonom.

Zvaničnici Bajerna nisu reagovali na najnoviju izjavu Levandovskog, ali su saopÅ¡tili da se nisu dogovorili sa Korentinom Tolisoom u vezi produÅŸenja ugovora i da će francuski fudbaler napustiti minhenski klub kao slobodan igrač.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar