U trendu

Lilard srušio Lejkerse, Golden stejt bolji od San Antonija

U noći izmedju četvrtka i petka u košarkaškoj NBA ligi odigrane su samo dve utakmice, a pobede su upisali Portland i Golden stejt.

Portland je na svom terenu pobedio Los Andjeles lejkerse sa 110:103, a pobedu domaćoj ekipi doneo je Damijan Lilard trojkom 0,7 sekundi pre kraja meča.

Blejzersi su ovim trijumfom prekinuli niz od dva poraza, ali su i produžili pobedničku seriju protiv Lejkersa na 13 utakmica.

Lilard je meč završio sa 32 poena i bio je najefikasniji u pobedničkom timu, Jusuf Nurkić je dodao 28, a Si Džej Mekolum 22. U poraženom timu najbolji je bio Bruk Lopez sa 27 poena, dok je ruki Kajl Kuzma postigao 22.

U reprizi prošlogodišnjeg finala Zapadne konferencije, košarkaši Golden stejta su u gostima slavili protiv San Antonija sa 112:92.

Golden stejt je tako upisao šestu pobedu u devet mečeva od početka sezone, dok San Antonio ima polovičan učinak, četiri pobede i četiri poraza.

Voriorse su do pobede vodili Kajl Tompson sa 27 poena, Kevin Durent sa 24 i Stef Kari sa 21 postignutim poenom. Drejmond Grin je dodao 16 poena. Na drugoj strani, istakao se Lamarkus Oldridž sa 24 poena i 10 skokova.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.