U trendu

Lučić: Želimo da motivišemo mlade ljude da se bave sportom

BEOGRAD – Pored toga što je strategija Telekoma Srbije da ima najkvalitetniji sportski sadržaj kompanija se trudi da promoviše srpski i regionalni sport i da motiviše mlade ljude da se bave sportom, rekao je generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić na predstavljanju novog serijala sportskih emisija „(Ne)uspjeh prvaka sa Mariom Stanićem“.

Produkciju ovog serijala potpisuju Telekom Srbija i Sportske igre mladih.

„Ovaj projekat je od izuzetne važnosti za Telekom Srbiju i Arenu Sport. Prisutni smo u četiri miliona domaćinstava i najpopularniji smo sportski kanal. Osim toga što nam je strategija da imamo najkvalitetniji sportski sadržaj, mi se kao Arena i Telekom Srbija trudimo da promovišemo srpski i regionalni sport i da motivišemo mlade ljude da se bave sportom“, rekao je generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić

On je pozvao sve da od 23. januara prate ovaj projekat i najavio da će u prvoj epizodi gost biti predsednik UEFA Aleksander Čeferin.

„On će na neki drugačiji način pokazati da svaki uspešan čovek ima dosta neuspeha ali ako ste uporni u svemu, onda ćete na kraju postići uspeh“, zaključio je Lučić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.