U trendu

Luis Suarez nastavlja karijeru u Gremiju ili Kruz Azulu

LONDON – Fudbaler Nasionala i urugvajski fudbalski reprezentativac Luis Suarez nastaviće karijeru u meksičkom Kruz Azulu ili brazilskom Gremiju, prenosi britanski „Dejli mejl“.

Suarez (35) je igrao sa selekcijom Urugvaja na Svetskom prvenstvu u Kataru, ali ova selekcija nije uspela da se plasira u osminu finala Mundijala.

Urugvajski napadač ima ugovor sa Nasionalom do kraja godine. Britanski mediji navode da Suarez ima dve mogućnosti za nastavak karijere, u Meksiku ili Brazilu.

„Nismo postigli definitivan dogovor. Razgovaćemo ponovo ove nedelje. Poručujem navijačima Gremija da nećemo da dopustimo da ovo postane sapunica, kao što se dogodilo s drugim urugvajskim igračem. Ova situacija biće zaključena ove nedelje“, poručio je potpredsednik Gremija Paulo Kalefi.

Britanski mediji podsećaju da je Kalefi mislio na Edinsona Kavanija, koji je pregovarao sa Gremijem, a na kraju je završio u Valensiji.

Suarez je nekada igrao za Ajaks, Liverpul, Barselonu i madridski Atletiko. On je osvojio titulu sa Nasionalom, a rekao je da bi voleo da igra u MLS ligi.

„Najizglednija opcija za mene je MLS liga, ali trenutno ne razmišljam o tome“, izjavio je Suarez.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar