U trendu

Lukaku ostaje u Čelsiju posle razgovora sa trenerom Tuhelom

Fudbaler Čelsija Romelu Lukaku ostaće u klubu posle razgovora kojim su rešene nesuglasice sa trenerom Tomasom Tuhelom i prihvatio je da je njegov nedavni kontroverzni intervju u Italiji bio greška.

Lukaku je u intervjuu za Skaj Italija, koji je snimljen pre nekoliko nedelja, a emitovan prošlog četvrtka, rekao da je nezadovoljan ulogom u klubu pošto je trener promenio sistem igre i da bi u bliskoj budućnosti želeo da se vrati u Inter. Belgijanac je rekao da je nesrećan, ali da je profesionalac i da neće odustati.

Medjutim, Lukaku sada misli da nije trebalo to da izjavi, a posle intervjua izostavljen je iz ekipe Čelsija za derbi utakmicu Premijer lige protiv Liverpula, koji je u nedelju na Stamford Bridžu završen nerešeno 2:2.

Kako je danas preneo Skaj, posle razgovora sa Tuhelom, postoji obaveza svih strana da Lukaku pomogne Čelsiju da se vrati u borbu za šampionsku titulu. O transferu nije bilo razgovora pa Lukaku neće napustiti klub ovog meseca ni na leto.

Lukaku je u intervjuu rekao da je letos iz Intera prešao u Čelsi tek kada je odbijen njegov zahtev za novi ugovor sa italijanskim klubom, ali je sada naveo da je želeo da predje u Čelsi i da nije bio primoran da se vrati u klub.

Takodje, odbačeni su navodi italijanskih medija da Lukaku želi u Totenhem, kako bi ponovo radio sa trenerom Antonijom Konteom, sa kojim je prošle sezone osvojio titulu u Seriji A.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar