U trendu

Lukić i Pavlović: Morali smo bolje, ali vratićemo se

DOHA – Svesni smo da smo mogli bolje protiv Brazila, jednog od favorita za titulu, ali ostaju nam još dve utakmice i verujemo u dve pobede i prolazak dalje, poručili su danas srpski fudbaleri Saša Lukić i Strahinja Pavlović.

Srbija je sinoć poražena od Brazila i za osminu finala boriće se u naredna dva meča protiv Kameruna i Švajcarske.

„Prvo poluvreme bilo je dobro, u drugom jednostavno to nismo bili mi. Sad je potrebno sve da zaboravimo, svestan sam da je moglo i trebalo da bude bolje, ali sada je najvažniji Kamerun. Poraz ništa nije poremetio, svi smo pozitivni i razmišljamo samo o Kamerunu. To je kao finale za nas i bićemo na nivou na koji ste navikli u poslednjih godinu i po“, izjavio je Lukić na konferenciji za medije u Dohi.

Pavlović se zahvalio navijačima koji su došli da ih podrže u Dohu i dodao da su ih dobro čuli svih 90 minuta.

„Još šest bodova je u igri, imamo dovoljno vremena da analiziramo i ispravimo greške. Samo pozitivna energija, dve utakmice, idemo na dve pobede i da prođemo grupu. Imamo zajednički cilj i daćemo sve od sebe da ga ostvarimo“, istakao je Pavlović.

Lukić se takođe zahvalio navijačima na podršci i rekao da ekipa nema dodatni pritisak jer i da su pobedili Brazil cilj bi bila pobeda protiv Kameruna.

„Moramo da gledamo napred, Brazil je ostao iza nas, videli smo ekipu koja ima neverovatan potencijal, sjajni su u tranziciji, ali naš fokus u potpunosti sada mora da bude na Kamerunu“, istakao je Lukić.

Pavlović je na pitanje o tome zašto Srbija nije bila hrabra kao što je najavljivano i šta je tačno bio problem.

„Jači ulasci u duele, svesni smo svega, znamo šta moramo da radimo. Nismo bili na našem nivou, ali vratićemo se“, rekao je mladi defanzivac.

Srbija protiv Kameruna igra u ponedeljak od 11 sati po srpskom vremenu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.