U trendu

Madar: Moramo da zavrsimo ono što smo počeli prošle sezone

BEOGRAD – Izraelski reprezentativac Jam Madar priključio se pripremama košarkaša Partizana za novu sezonu.

Izrael nije uspeo da se plasira u osminu finala Evropskog prvenstva, pošto je grupnu fazu završio na petom mestu na tabeli sa dve pobede i tri poraza.

„Lepo je vratiti se, malo sam odmorio nakon reprezentacije, sada sam ovde i spreman za početak sezone. Lepo je biti deo reprezentacije na EP, ali sezona sada počinje i uzbuđen sam što sam ponovo u Beogradu. Imamo dobru grupu momaka, neke vrlo talentovane igrače. Siguran sam da će treneri to uklopiti kako bismo bili bolji tim“, rekao je Madar za zvanični Jutjub kanal Partizana.

On je istakao da je uzbuđen što će igrati sa Partizanom u Evroligi.

„Započeli smo nešto prošle sezone, moramo da se popnemo stepenik iznad i nastavimo ono što smo započeli. Uzbuđen sam, svi žele da igraju na najvišem nivou, siguran sam da će nas treneri najbolje pripremiti. Imamo vremena da se upoznamo i uklopimo, da vidimo ko je u čemu najbolji da igramo najbolju moguću košarku“, naveo je izraelski košarkaš.

Madar je rekao da u novoj sezoni očekuje veliku podršku navijača Partizana.

„Siguran sam da će ambijent u Areni biti odličan svakog puta. Znam da će napraviti iskorak u odnosu na prošlu sezonu. Mi moramo da se pripremimo i da završimo ono što smo prošle sezone započeli“, zaključio je Madar.

Partizan će u prvom kolu nove sezone u ABA ligi gostovati Ciboni.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.