Majorka: Rafael Nadal se oženio sa dugogodišnjom devojkom

MADRID – Španski teniser Rafael Nadal i njegova dugogodišnja devojka Ćiska Marija Franciska Pereljo venčali su se danas na severu Majorke, u krugu porodice i najbližih prijatelja.

Sudbonosno „da“ Nadal i Pereljo rekli su oko 14.00 sati u zamku iz 17. veka „Sa Fortalesa“, koje se smatra najskupljim privatnim vlasništvom u Evropi.

Venčanju su prisustvovali i bivši kralj Španije Huan Karlos i njegova supruga Sofija.

Svi gosti na venčanje su stigli autobusima, osim bivšeg kralja i njegove supruge, koji su došli automobilom.

Španski mediji prenose da su Nadal i Pereljo, koji se zabavljaju 14 godina, želeli jednostavno i intimno venčanje.

Tokom venčanja bila je zabranjena upotreba mobilnih telefona i drugih uređaja, kako bi se sprečilo fotografisanje i snimanje venčanja.

Pereljo je poznata po tome što ne voli javno da se eksponira i čuva svoj privatni život sa teniserom daleko od ociju javnosti.

Ona je dala otkaz na starom poslu u osiguranju kako bi postala projektni direktor u Fondaciji Rafaela Nadala, piše foxsports.com.au.

Mediji su ranije preneli da venčanju neće prisustvovati bračni par Šakira i Pike, što je mnoge iznenadilo, ali da se očekuje dolazak pevača Enrikea Iglesiasa, NBA košarkaša Pau Gasol i fudbaler Iker Kasiljas.

Za pripremu hrane angažovan je jedan od najboljih kuvara koji ima i Mišelinovu zvezdicu makarena de kastro, prenosi B92.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.