Mančini: Naš cilj je treće mesto, Skudeto je pitanje za Romu i Napoli

Trener Intera Roberto Mančini pohvalio je svoje fudbalere na igri kojom su danas pobedili Torino u gostima, i istakao je da njegova ekipa nije kandidat za titulu.

„Ovako treba da se igra da bi se pobedio Torino. Oni su težak protivnik i da nismo dali gol, bilo bi kao prošle godine na San Siru – dominirali bismo u porazu. Mislim da je formacija 3-5-2 najbolji sistem za igru protiv Torina, zato smo je danas koristili“, rekao je Mančini novinarima posle meča.

Inter je ove sezone zabeležio osam pobeda u 12 kola, a od tih osam, sedam je bilo 1:0. Novinare je zanimalo da li trener misli da je Inter sada kandidat za titulu.

„Skudeto? To je pitanje za Romu i Napoli, a naš cilj je treće mesto. Ostali timovi imaju prednost jer su duže zajedno. Mi smo se okupili u avgustu. Pokušavamo da stvorimo kvalitetnu ekipu, sa mladim igračima koji treba da napreduju“, rekao je Mančini.

Inter je u 12 kola primio sedam golova, ali je trener kazao da tu ne postoji neka velika tajna.

„Imamo dobrog golmana, a odbrana se dobro brani, ali i sredina terena i napad takođe rade sjajan posao. To je zasluga celog tima“, rekao je Mančini.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.