U trendu

Mandić: Idemo u Španiju po pobedu i tri boda

BEOGRAD – Vaterpolisti Novog Beograda prvu utakmicu u novoj kalendarskoj godini odigraće na gostovanju u Španiji protiv ekipe Barselonete u sedmom kolu Lige šampiona, a kapiten Dušan Mandić poručio je da ekipi učekuje duel protiv reprezentacije Španije u malom.

„Izjednačeni smo na tabeli sa po 10 bodova i sigurno nas očekuje uzbudljiv i neizvestan duel. Mislim da smo u međuvremenu uspeli da se malo odmorimo i tokom praznika napunimo baterije, a u Španiju idemo sa željom da odigramo dobar meč i upišemo nova tri boda. Ukoliko budemo odeleli njihovom kontranapadu i potrudimo se da ne primimo lake golove iz kontre i sa dva metra mislim da možemo da se nadamo pobedi“, rekao je Mandić na konferenciji za medije.

Pomoćni trener Novog Beograda Đorđe Filipović istakao je da očekuje tešku utakmicu.

„Poznato je da je Barseloneta veoma nezgodna ekipa, pogotovo na svom bazenu i tamo nikad nije lako igrati. Promenili su tim u određenoj meri u odnosu na prošlu sezonu, kao i trenera, ali su i dalje veoma kvalitetni što se i vidi kroz njihove rezultate. Odlikuje ih izuzetan visok riatm tokom čitave utakmice, sjajno su fizički pripremljeni, a prepoznatljivi su po igri u odbrani i visokom presingu koji forsiraju. Na sve to ćemo morati da se adaptiramo kako bismo bili konkurentni, odigrali što bolju utakmcu i zabeležili pobedu“, konstatovao je Filipović.

Utakmica između Barselonete i Noovg Beograda igra se u utorak od 20.15 sati.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar