U trendu

Maradona o Mesiju: Kakav je to vođa koji ide 20 puta u WC pre utakmice

Dijego Armando Maradona kritikovao je liderske sposobnosti Lionela Mesija. Slavni Argentinac se u jednoj meksičkoj emisiji obrušio na zvezdu Barselone.

– Prestanimo od Mesija da pravimo boga – poručio je Maradona koji je i sam u Argentini jedna vrsta božanstva.

Zatim je otkrio nekoliko detalja o kapitenu reprezentacije.

– On to svojim igrama traži na terenu, ali on će pre odabrati da igra Playstation nego da priča s saigračima. Teško mi je da govorim o tome, ali besmisleno je pokušavati da napravite lidera od čoveka koji pre utakmice 20 puta mora u WC – poručio je Maradona.

Mesi je tokom karijere nekoliko puta povraćao za vreme utakmica, a deo argentinskih medija piše da mu se to zna događati i pre utakmica. Njegov otac je pre par godina izjavio da je razlog tome stres i želučani problemi.

Maradona je trenutno na klupi Dorados u meksičkoj drugoj ligi, ali i dalje mu je argentinska reprezentacija tiha patnja.

– Kad bih opet bio selektor, ne bih zvao Mesija! Ali nikad ne reci nikad. Morao bih da skinem pritisak s njega, napravim od njega lidera kakvog svi žele, a ne da on preferira video-igrice. Naterao bih ga da igra kako ja želim… Tek tada bih ga zvao i igrao bi onako kako zna – uveren je Maradona.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)