U trendu

Marinović: Ovo je novi tim Borca, da odemo korak dalje

ČAČAK – Trener košarkaša Borca Marko Marinović rekao je da očekuje da njegova ekipa ove sezone napraci korak više u ABA ligi.

„Ovo je novi tim Borca. Smatram da smo sposobni da napravimo korak više u odnosu na prethodnu sezonu. Prošle smo se borili za opstanak, ali ove godine želimo da nešto malo više. A to znači barem nekoliko pobeda više nego pre“, rekao je Marinović za klupski sajt.

Čačani će na startu nove sezone na Jadranu igrati sutra protiv Igokee u Laktašima od 17 sati.

„Igokea je veliki favorit na svom parketu. Ima odličnu ekipu, ali to nije ništa novo. Tim trenera Dragana Bajića godinama se nalazi u samom vrhu ABA lige. Nema sumnje, domaćin ima ogromnu prednost u Laktašima, ali mi ne nameravamo da se predamo. Spremno ćemo čekati trenutak, a ako nam se ukaže povoljna šansa, mi ćemo je svakako iskoristiti“,zaključio je Marinović.

Ekipu iz grada na Moravi na terenu će voditi kapiten Uroš Čarapić, a pored njega grb Borca će braniti Đorđe V. Ćurčić, Hanter Hejl, Ilija Đoković, Duda Sanadze, Radovan Đoković, Lautaro Lopez, Bojan Tomašević, Marko Pecarski, Ivan Marinković, Aleksa Novaković, Sava Lešić, Nemanja Todorović i Stefan Janković.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.