U trendu

Marka: Đoković, teniski genije, sebična neznalica o životu

MADRID – Srpski teniser Novak Đoković našao se na meti kritike i španske Marke, u čijem tekstu je nazvan tensikim genijem, ali i neznalicom o životu.

Novinar španskog lista Manuel Hulia u svom tekstu pod naslovom „Korona Đoković“ kritikuje najboljeg tenisera sveta za ponašanje tokom organizacije Adria Tura u Beogradu i Zadru.

„Da biste deci i sportistima objasnili šta ne smeju da rade, dovoljno je nekoliko reči i video u kom Đoković pleše u noćom klubu pod neonskim svetlima. Onda im otvorite novine i kažete: „Sad pročitajte šta se dešava u svetu“‘, stoji na početku teksta.

„Kako smo samo zaboravni. Prijateljica koji radi u bolnici, dok smo gledali ljude koji se grle u baru, rekla mi je da ne bi to radili da su videli koliko je ovo sra… opasno. Tada niko ne bi rizikovao. Neki misle da su to meci koji ubijaju samo starije ljudi. Osećaju se bezbrižno i sigurno. Nije ih briga postaju li „nokti smrti“. O čemu je razmišljao taj teniski genije, ta sebična neznalica o životu, koja je govorila da sve radi čistog srca i iz najboljih namera“, napisao je Manuel Hulia.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)