U trendu

Martins: Benzija prestrogo isključen

BEOGRAD – Trener fudbalera Olimpijakosa Pedro Martins izjavio je da je na poraz od Crvene zvezde u Ligi šampiona u Beogradu uticao prestrog crveni karton Jasinu Benziji.

Francuski sudija Benoa Bastijen isključio je Benziju u 58. minutu, posle čega je Zvezda od 0:1 stigla do velikog trijumfa 3:1 u Beogradu.

„Preterano je dobio crveni karton, Benzija nije išao namerno. Nije hteo da ga povredi, običan je bio faul. Bilo je mnogo više događaja za crveni karton“, rekao je Martins sinoć posle utakmice na konferenciji za novinare na stadionu „Rajko Mitić“.

On je priznao da je njegov tim napravio previše grešaka u finišu.

„Moramo da analiziramo poraz na miran način u narednim danima. Pogoršao se naš kvalitet u finišu, primili smo dva gola i na nama je odgovornost“, rekao je Martins.

On se zahvalio navijačima oba kluba na velikoj podršci i odličnom ambijentu.

„Nisu prestali da navijaju ceo meč. Na kraju mi je žao što su naši navijači poslednjih 15 minuta videli takav finiš“, rekao je Martins.

Njega su grčki novinari upitali zašto su iz prve postave izostali igrači poput Matjea Valbuene, Danijela Podensea, Omara Ebdelauija i Brazilca Giljermea.

„Neću prestati da naglašavam da je cilj prvenstvo. Morale su da se dese promene, igrali smo u ligi pre tri dana. Bili smo mirni i kvalitetni, nismo se razlikovati od protivnika, dobri do poluvremena, a onda smo izgubili ravnotežu. Benzija je napravio tri faula, dobio isključenje i sve je bilo teže. Ne mislim da je promena igrača problem“, zaključio je Martins.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.