U trendu

Matijašević: Želimo ovako da nastavimo

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević izjavio je da je za ekipu najbitnije što je novu sezonu počela kako treba i izrazio uverenje da može da se nastavi niz pobeda.

„Iskreno se nadam da ova ekipa može da nastavi sa pobedama ove sezone jer smo bolji i iskusniji. Što se tiče Vojvodine, taj meč je iza nas i želim njihovom timu sve najbolje, a za nas je sad najbitnije da se koncentrišemo isključivo na utakmicu protiv Gabale“, rekao je Matijašević za klupski sajt.

Čukarički će u četvrtak igrati revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa protiv Gabale iz Azerbejdžana. Meč u Bakuu počeće u 18.00 po srednjeevropskom, a ekipa iz Srbije polazi dan ranije.

„Najbitnije je da u četvrtak izdržimo sve nalete i zadržimo rezultatsku prednost“, kazao je Matijašević.

Čukarički je 16. jula u prvoj utakmici pobedio Gabalu u Beogradu sa 1:0, a nekoliko dana kasnije na početku Super lige je savladao Vojvodinu sa 4:0.

Generalni direktor Crvene zvezde je tokom obraćanja novinarima naveo da nikada nije video četiri čudnija gola na jednoj utakmici i da bi sumnjao u regularnost tog susreta da ne poznaje čelnike Vojvodine i Čukaričkog.

„Što se tiče izjave Terzića, nemam šta da komentarišem. Mislim da u Srbiji više treba da se bavimo fudbalom nego komentarima i nekim drugim stvarima. Ja se bavim fudbalom, ne interesuje me taj komentar i to ću ostaviti drugima“, rekao je Matijašević.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.