U trendu

Matović: Igraćemo zahtevne mečeve protiv Mladosti

BEOGRAD – Trener košarkaša Partizana Aleksandar Matović rekao je da očekuje zahtevne mečeve protiv Mladost u plej-ofu košarkšake Superlige.

U prvom četvrtfinalnom duelu, crno-beli će protiv lidera prve faze KLS igrati sutra od 18 sati u Hali sportova „Ranko Žeravica“, a revanš je na programu dva dana kasnije u istoj dvorani.

„Igramo protiv tima koji je u KLS-u završio prvi, igrali su polufinale ABA 2 lige, nesrećno izgubili. Tim koji igra specifičnu košarku, agresivni su preko celog terena, tokom 40 minuta u njihovom sistemu odbrane. U napadu ima dobrih individualaca, predvođeni Mičelom, Gomboom, kao i našim bivšim igračima Aranitovićem i Tanaskovićem. Verovatno ćemo igrati zahtevne mečeve protiv Mladosti.“, rekao je Matović za klupski sajt.

U polufinale Superlige Srbije plasiraće se tim koji bude bolji nakon dve odigrane utakmice.

„Pridrudrižio nam se Miletić, vraćen sa pozajmice i Trej Dreksel koji je do sada igrao za Mladost. Vil Mozli se nalazi u Americi usled bolesti njegovog oca. Imamo dosta problema sa povredama Jaramaza, Tomasa i Pejdža i posle jednog treninga u ovakvom sastavu ne možemo ništa da kažemo. Videćemo kako će novi igrači moći da prihvate sistem koji smo gradili mesec dana, koji se usled povreda urušio u poslednjih sedam dana. Sada smo morali da ga promenimo“, zaključio je Matović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar