Mediji u regionu o porazu Srbije: Senzacija, bruka…

Mediji u regionu veliku pažnju posvećuju šokantnoj eliminaciji košarkaša Srbije u četvrtfinalu Mundobasketa od Argentine.

„Senzacija! Srbija ispala sa Svetskog prvenstva“, stoji u naslovu na hrvatskom portalu Index.hr, a u tekstu se navodi kako je Srbija briljirala u grupi, da su se Srbi nadali zlatu, a sada neće osvojiti ni medalj i igraće za plasman od petog do osmog mesta.

„Srbija je tako od velikog favorita za zlatnu medalju na Mundobasketu u 48 sati došla do situacije da se bori za olimpijsku vizu“, navodi između ostalog Index.

„Jutarnji list“ pita: Šta se dogodilo svetskim prvacima i prenosi izjavu selektora Aleksandra Đorđevića da momci nisu izdržali pritisak jer se u zemlji stvorila euforija da će osvojiti zlato.

Košarkaši Srbije se obrukali: Šokantnim porazom od Argentine ostali bez medalje, navodi bosanski Klix, a ovaj tekst je udarni na portalu.

Crnogorske Vijesti donose tekst pod naslovom „Argentina šokirala Srbiju: Kampaco, Skola i sjajni „gaučosi“ nadvisili „orlove“.

5 komentara
 1. trener

  Momci nisu izdržali pritisak čudnih odluka najgoreg trenera na SP koji je daleko najbolju ekipu srozao da se bori od 5-8 mesta.

  1. Stojce

   Nisam strucnjak za kosarku ali mislim da nam je nedostajao neki atom mrav. Neko kao Čović.

 2. Anonimni

  prodano bre

 3. Anonimni

  Mnogo hteo,mnogo zapoceo,cas umrli…od toga ga odvoji…

 4. milovan

  Bolje i tako,jer je Argentina pobedila posteno. Nego da od Amera izgubimo zbog sudija.

Napišite komentar