U trendu

Memorojal Vlaho Orlić: Dve pobede Novog Beograda

BEOGRAD – Prvi dan takmičenja na Memorijalnom turniru Vlaho Bato Orlić, koji se igra na bazenu Sportskog centra „11. april“ protekao je bez iznenađenja, a vaterpolisti Novog Beograda zabeležili su dve ubedljive pobede i toverili prvo mesto u A grupi i plasman u polufinale.

Aktuelni regionalni i srpski šampion prvo je savladao Partizan sa 12:5, uz odličnu partiju Angelosa Vlahopulosa, koji je sa četiri gola bio najefikasniji akter meča, dok su u drugoj utakmici Novobeograđani bili još ubedljiviji pobedivši francuski Noisi 21:6, a odlične partije pružili su Strahinja Rašović, Đorđe Vučinić i Nika ŠSušiasavili sa po tri gola.

U B grupi, Solnok je opravdao ulogu favorita u duelu sa Novobeogradskim Vukovima i slavio sa 20:7, uz čak šest golova Pastora.

U drugom kolu viđeno je mnogo uzbuđenja u duelu izmesnu Ferencvaroša i Solnoka. Mađarski derbi pripao je Ferencvarošu rezultatom 11:10 i to posle preokreta.

Solnok je vodio sa 5:1, ali je Ferencvaroš uspeo da napravi preokret.

U subotu su na programu mečevi trećeg kola, kao i polufinalni dueli, dok je finale zakazano za nedelju u podne. Ulaz na sve mečeve je besplatan.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.