U trendu

Mijailović: Žao mi je zbog grešaka navijača, treba da se držimo našeg kluba

BEOGRAD – Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović izjavio je za TV Partizan nakon utakmice sa Crvenom zvezdom da su pojedini navijači Partizana napravili greške kada su ubacivali predmete na teren i vređali određene ljude.

Košarkaši Partizana savladali su juče Crvenu zvezdu 92:81 (13:24, 21:24, 29:18, 29:15) u derbiju 21. kola ABA lige i napravili veliki korak prema osvajanju prvog mesta uoči plej-ofa.

„Svakako nam pobeda protiv Zvezde mnogo znači, možda i ponajviše u ovom delu sezone. Bitno je da završimo regularni deo sezone u ABA ligi na prvom mestu tabele. Igrači su se borili, navijači su navijali, ali pojedinci su nažalost napravili nekoliko grešaka. Žao mi je što je bilo bačeno nekoliko upaljača, što je bilo uvreda na račun nekih drugih ljudi koji nisu ovde. Mislim da treba da se držimo našeg kluba i da pobeđujemo. Mnogo nam je važna ova sezona i želimo da nastavimo u istom ritmu, a sada nam dolazi veoma bitna utakmica u Turskoj. Nastavljamo da se borimo“, izjavio je Mijailović za TV Partizan.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.