U trendu

MILOJEVIĆ: Fudbal na veštačkom terenu je drugačiji, ali neće to biti problem

BEOGRAD – Fudbal na veštačkom terenu je drugačiji, u smislu načina za igru. Teško je ući u presing, teško je oduzeti loptu, ako je prvi dodir dobar, ali fudbal je fudbal i igralo se i na gorim terenima, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević uoči gostovanja Voždovcu u 21. kolu Superlige.

„Nisam ljubitelj veštačke podloge, iako sam puno puta igrao na njima sa svojim ekipama, ali bolje i takav teren koji je ravan, nego loš travnati. Nije nam to problem, kako nama, tako i njima, iako su se oni više navikli, ali mi smo odradili par treninga na našem terenu sa veštačkom travom i mislim da će nam to dosta značiti“, istakao je Milojević.

On je dodao da je zadovoljan timom koji je istrčao na prolećnoj premijeri protiv Vojvodine (1:1), ali ima prostora da bude promena.

„Verujem u izbor startne postave sa te utakmice. Možda dođe do malih promena, ali mislim da izbor nije diskutabilan, jer smo bili bolji u svim segmentima igre. Fudbal se igra zbog golova, u tome moramo da budemo bolji sutra, svesni smo toga, ali smo radili na tome i imamo priliku da pokažemo to protiv Voždovca. Ako budemo radili ono što treba, neće biti problema“, poručio je Milojević.

Utakmica između Voždovca i Crvene zvezde igra se sutra od 14 sati.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.