U trendu

Milojević: Grb i istorija nam ne dozvoljavaju da se plašimo

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da grb i istorija kluba ne dozvoljavaju crveno-belima da se ikoga plaše, pa tako i Krasnodara, i dodao da će njegova učiniti sve da odigra dobar meč.

„Krasnodar je u vrhu ruskog fudbala. Dobili smo, dakle, izuzetno teškog protivnika, ali nismo ni mi slučajno došli ovde. Očekuje nas teška utakmica, dobar protivnik, ali mislim da smo se dobro pripremili i da imamo šta da pokažemo“, rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Krasnodaru.

„Grb i istorija Crvene zvezde ne dozvoljavaju da se nikoga plašimo. Mi se nikoga ne plašimo. Imamo veliki respekt prema ekipi Krasnodara i daćemo sve od sebe da odigramo dobru utakmicu“, dodao je trener Zvezde.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 19.00 igraju u gostima protiv ekipe Krasnodara prvi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evropa.

„Krasnodar ima prepoznatljiv stil igre, napadački, oni tako igraju. Mislim da ova utakmica neće imati veze sa onima u prvenstvu, ovo je nešto sasvim drugačije. Još jednom ponavljam, nemamo razloga nikoga da se plašimo, daćemo sve od sebe i videćemo da li će to biti dovoljno“, rekao je Milojević.

Ruske novinare je zanimalo da li se Milojević konsultovao pred meč sa trenerima koji rade u Rusiji, medju kojima je i Miodrag Božović, nekadašnji trener Zvezde.

„Nisam sam se ni sa kim savetovao… Niti možemo mi nešto da sakrijemo, niti može Krasnodar nešto da sakrije od nas. Jako se dobro poznajemo, nema tu nekih tajni“, rekao je Milojević.

Trener Zvezde nije želeo da posebno izdvoji nekog od igrača Krasnodara, ali se složio sa konstatacijom ruskog novinara da je Fjodor Smolov jedan od važnijih u ruskom timu.

„Nisam od trenera koji posebno izdvajaju igrače. Krasnodar ima fantastične igrače, nema slabu tačku. Smolov je značajan za tim, ali ne možemo da se fokusiramo na samo jednog igrača. Meni je važno šta ćemo mi da uradimo, ne mogu da idem logikom da li će igrati neki igrač ili ne. Ali, složio bih se sa vama da je Smolov jedan od najboljih igrača. Bez obzira da li će igrati ili ne, ja kao trener želim da se što pre oporavi“, rekao je Milojević.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar