U trendu

Milojević: Imamo dobar i jak tim

BEOGRAD – Očekujem maksimalnu ozbiljnost igrača i verujem da možemo da pružimo dobre igre i ostvarimo ciljeve u nastavku sezone, izjavio je trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević.

Danas je na stadionu „Rajko Mitić“ Miloš Milojević održao prozivku fudbalera pred početak priprema crveno-belih.

„Očekujem ozbiljnost i da budemo tim. To je najbitnije, a sve ostalo ćemo rešiti na terenu. Hajde da igramo i da pričamo na terenu, da se okrećemo iz utakmice u utakmicu, jer u ovom klubu ne postoji prijateljski meč, čak ni na treningu. Ništa ne očekujem od vas što nije normalno. Dobra je grupa, vratila se glad za treningom i radom i mislim da što se tiče performansa može samo bolje, a da rezultatski zadržimo nivo koji smo imali u Superligi“, izjavio je Milojević, a prenosi Mocart sport.

Trener Crvene zvezde je istakao da je zadovoljan timom kojim raspolaže.

„Imamo dobar i jak tim, ali neke stvari treba da se specijalizuju. Potrebna su nam pojačanja na dva mesta gde smo kvalitativno kratki. U svakom slučaju rekao sam sportskom sektoru da i ukoliko ne bude dolazaka, zadovoljan sam igračkim kadrom“, istakao je Milojević.

Dodao je da njegov tim neće kalkulisati u nastavku sezone.

„Ne kalkulišem, već poštujem sve protivnike i s kim god da igramo, želim da pobedimo. Takav stav imam i u životu. Ako je neko bolji, nije problem da se pruži ruka. Ne mislim da bi dve pobede u derbiju donele osvajanje titule, jer to je šest bodova. Moramo sve utakmice u nizu da dobijemo. Svako ima pravo na loš dan, ali se nadam da ga mi nećemo imati i da ćemo iz meča u meč napredovati“, zaključio je trener crveno-belih.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.