U trendu

Milojevic: Kontrolisali smo mec od prvog do poslednjeg minuta

NOVI SAD – Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević izjavio je da je zadovoljan pobedom protiv Vojvodine u zaostalom meču petog kola Superlige Srbije.

Crvena zvezda je večeras savladala Vojvodinu 2:0. Ovo je bila deseta uzastopna pobeda šampiona Srbije protiv Vojvodine u Novom Sadu.

„Mislim da smo kontrolisali utakmicu od prvog do poslednjeg minuta, a kada dođu golovi to izgleda lakše, ali ne mora stalno da bude lako. Igrali smo na gostovanju protiv dobre ekipe koja jeste u padu forme, ali ima četiri kvalitetna ofanzivca. Momci su dobro kontrolisali utakmicu, stvarali smo šanse i u prvom poluvremenu, a Osmana Bukarija i Aleksandra Pešića je praktično milimetar delio od toga da postignu gol već tad. Možda nismo najbolje ušli u igru u drugom poluvremenu, tih uvodnih pet minuta, ali posle toga – totalna kontrola. Postigli smo dva gola i imali još nekoliko izglednih pozicija, tako da je pobeda definitivno zaslužena. Čestitam igračima na dobrom zalaganju i odnosu i hvala publici na sjajnoj podršci“, rekao je Milojević, preneo je zvanični sajt Crvene zvezde.

Milojević je pohvalio navijače Crvene zvezde, koji su u Novom Sadu bili 12. igrač „crveno-belih“.

„Veliki vetar u leđa su nam navijači i nadam se da će u ovolikom broju doći u Niš. Jeste da je dalje, ali Niš je grad navijača Crvene zvezde i nadam se da će sa svih strana doći da nam pruže podraaku u nedelju. Znači nam to, zbog toga igramo, jer želimo da se radujemo sa našim navijačima, te da im priređujemo spektakle, koji ih čine zadovoljnima“, istakao je Milojević.

Crvena zvezda je prva na tabeli sa 38 bodova. „Crveno-beli“ će u narednom kolu u nedelju gostovati Radničkom u Nišu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.