U trendu

Milojević: Možemo biti zadovoljni odnosom, igrom i rezultatom

BEOGRAD – Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević izjavio je, posle utakmice sa Čukaričkim, da je zadovoljan igrom, rezultatom i odnosom igrača prema utakmici.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas na domaćem terenu ekipu Čukaričkog 3:0 (2:0) u okviru 22. kola Superlige Srbije.

„Probao je Čukarički da promeni i „zatvori“ sa fizički moćnim igračima, ali imali smo mnogo šansi i akcija i mislim da možemo biti zadovoljni. I odnosom, i igrom, i rezultatom. Znači nam i ovakva podrška navijača, bila je sjajna atmosfera od prvog minuta i drago mi je što smo, posle košarkaša, i mi mogli danas da ih obradujemo pobedom. Košarkašima želim da večeras osvoje Kup Radivoja Koraća, a nama da navijači na derbiju ispune Marakanu“, izjavio je Milojević.

Osvrnuo se trener „crveno-belih“ na utakmicu sa Javorom u narednom kolu.

„Biće to teško gostovanje. Mnogo puta smo imali problema u Ivanjici i nemamo pravo da razmišljamo dalje od te utakmice. Spremamo taj meč, od sutra je fokus na Javoru, treba nam dobra igra i disciplina da ih pobedimo, a kada taj susret prođe, razmišljaćemo o večitom derbiju“, zaključio je Milojević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.