U trendu

Milojević: Nisam nezadovoljan, bićemo bolji u revanšu

MARIJAMPOLJ – Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, posle remija sa Suduvom (0:0) u Litvaniji u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, izjavio je da nije nezadovoljan, ali i priznao da postoji problem sa realizacijom prilika.

„Bila je prava takmičarska utakmica, videlo se da je Suduva u ritmu i u sezoni, dok je nama prvi meč. Nisam očekivao tako defanzivnu Suduvu, s obzirom da je lider u prvenstvu. Imali smo mnogo šansi, morali da ih realizujemo, ali šta je tu je“, rekao je sinoć Milojević na konferenciji za novinare posle utakmice.

On je dodao da je uveren da će Zvezda u revanšu biti dosta bolja u svim aspektima.

„Nisam nezadovoljan, dosta toga je funkcionisalo… Bilo je jako teško probiti odbranu sa pet protivničkih igrača. Ono na čemu moramo da poradimo je realizacija, stvaramo dosta šansi, isto kao na pripremama… Pozitivno je što dolazimo do prilika u ovako teškom meču“.

Njegov kolega iz Suduve Vladimir Čeburin bio je zadovoljniji od Milojevića i izrazio nadu da će njegova ekipa dati sličan otpor i u Beogradu.

„Ovo je bio praznik, počela je borba za Ligu šampiona. Znali smo koliko velika odgovornost je ispred nas, igrali smo prošle godine sa Zvezdom, koja je nema sumnje dobar tim, ali je ovaj meč pokazao da na ovom nivou svako može sa svakim da igra egal“, zaključio je Čeburin.

Revanš na stadionu „Rajko Mitić“ igra se za sedam dana.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.