U trendu

Milojević: Pravi takmičarski meč, bitno je da verujemo u ono što radimo

BEOGRAD – Pravi takmičarski meč i mislim da nije bilo puno sadržajnijih utakmica ove sezone. I mi i oni smo imali šanse, ali bitno je da smo verovali u ono što radimo i da je ekipa pokazala karakter, te da smo konstantno igrali i primoravali protivnika na grešku, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević posle pobede protiv Mladosti GAT (4:2).

„Na kraju je sve došlo na svoje. Nije problem primiti dva gola, ali je bitno da se odreaguje. Momci su to učinili dobro i zaslužuju sve pohvale“, izjavio je Milojević.

Zvezdu u narednih sedam dana očekuju dva meča, a rivali su Spartak i Radnički Kragujevac.

„Spartak je ekipa koja se bori za opstanak i nikada nije bilo lako igrati u Subotici, ali mislim da ćemo biti pravi u sredu. Potom dočekujemo Radnički, zanimljivu ekipu, stabilnu, mislim da nas čekaju dva sadržajna meča i nadam se efektivnoj igri i pobedama“.

On je iskoristio priliku da se još jednom zahvali navijačima na podršci.

„Sever nikad nije diskutabilan, stalno su tu. Žao mi je što zbog vremena nije došao veći broj ljudi, ali lepo je videti toliko dece i mladih na utakmici Crvene zvezde. To znači da ih privlačimo da idu ka nama i to je bitno“, poručio je Milojević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.