U trendu

Milojević pred Trabzon: Ofanzivno, ali ne naivno

BEOGRAD – Želimo pobedu, u svim utakmicama grupne faze bili smo ravnopravni, detalji su odlučivali, nijednog trenutka nismo bili nadigrani, pa ni u Trabzonu, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević uoči utakmice 5. kola grupne faze Lige Evrope protiv turskog šampiona.

Zvezda sutra od 21 sat na stadionu Rajko Mitić dočekuje Trabzon.

„To je Evropa, sve ekipe su kvalitetne, očekujem dobru utakmicu, snažnu podršku sa tribina i dobar rezultat“, izjavio je Milojević na konferenciji za medije.

U boljoj su formi u poslednje vreme, dobili su i Monako, a verujem da će se ključna bitka voditi na sredini terena, dodao je Zvezdin trener.

„Znali smo da su kvalitetni, ali verujem da imamo kvaliteta da im se suprostavimo i da ih dobijemo. Hoćemo da budemo ofanzivni, ali nećemo da budemo naivni“, naveo je Milojević i dodao da mu je jedina želja da Zvezda sama odlučuje o svojoj sudbini.

Zvezdin prvotimac Aleksandar Dragović naglasio je značaj podrške navijača sa tribina.

„Hoćemo da pobedimo i sve dok imamo šansu da prođemo borićemo se da pobedimo i ostanemo u igri. Potrudićdmo se da ne ponovimo greške iz meča protiv Ferencvaroša, bićemo spremni i daćemo sve od sebe da pobedimo“, poručio je Dragović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.