U trendu

Milojević: Protiv Rada na Banjici ne može da bude lako

BEOGRAD – Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da protiv Rada na Banjici nikada nije bilo lako, pa neće ni u nedelju, u utakmici 27. kola Superlige.

„Poslednja utakmica pred reprezentativnu pauzu i ne očekujemo da bude lako. Možda stanje na tabeli to ne pokazuje, ali Rad ima svoj način igre u prolećnom delu prvenstva. Igrači su se navikli na novog trenera Miloševića, a na Banjici imaju motiv više i tamo nikada nije bilo lako igrati“, rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Prema njegovim rečima, ekipa ima svoj cilj i adekvatno će se spremiti.

„Ono što treniramo, trudimo se da ponovimo na utakmici. Mogu da kažem da sam zadovoljan, više puta sam ponovio da imam dosta igrača koji su uvek motivisani i svi zaslužuju šansu da budu na terenu“, poručio je Milojević.

On je dodao da će pauza priojati ekipi i da se nada da će se svi povređeni igrači oporaviti – Rodić, Gobeljić, Boaći i Marin.

Takođe, osvrnuo se i na to što su brojni igrači produžili ugovore.

„Srećan sam zbog toga, Uprava kluba radi pravi posao. Uvek mi je drago, i kao zvezdašu i kao treneru, da igrači produže saradnju na obostrano zadovoljstvo. U prošlosti se dešavalo da je bilo teško zadržati igrače i onda se uvek ispočetka formira tim. Pred januarske pripreme sam rekao da je prvi put u Zvezdi posle dužeg vremena ostao kostur tima i mnogo je lakše kada postoji kontinuitet, i za klub i za struku. To je jako dobra i pozitivna stvar, ali neki put mogućnosti ne dozvoljavaju da to uradite. Zvezdaška opredeljenost igrača je prisutna i drago mi je što su ostali“, zaključio je Milojević.

Utakmica između Rada i Crvene zvezde igra se u nedelju od 17 sati.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.