U trendu

Milošević: Kriv sam za poraz, Vojvodina zasluženo uzela Kup

BEOGRAD – Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izjavio je da je on kriv za poraz crno-belih u finalu Kupa Srbije od Vojvodine.

„U najkraćem, nismo odigrali dobro. Jedna od retkih bitnih utakmica koju smo loše odigrali. Ako obrazlažem detalje, ispašće da tražim opravdanje, a to neću raditi. Isključivi krivac sam ja. Prespavali smo prvo poluvreme i ono je odredilo sudbinu i tok celog meča. Vojvodina je zasluženo pobedila, čestitao sam Nenadu Lalatoviću na terenu i ovom prilikom im čestitam na zasluženo osvojenom Kupu“, rekao je Milošević na „okruglom stolu“ sa novinarima organizovanom u Humskoj.

Vojvodina je posle penala osvojila trofej, a šef stručnog štaba Partizana nakon finalnog susreta i poraza, nije davao izjave za medije.

„Nisam izbegao medije. Otišao odmah u svlačionicu dok je bilo slavlje Vojvodine. Posle sam se vratio, ali me na terenu niko nije ništa pitao. Pitao sam da li postoji neka konferencija, rekli su mi da nema. Vratio sam se na teren, čestitao Lalatoviću i igračima, ali me niko nije ništa pitao. Rekao bih tada isto što i sada da je Vojvodina zasluženo pobedila“, objasnio je Milošević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.