U trendu

Milošević: Nisam razočaran, ovo su ipak druge brzine

MANČESTER – Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, posle poraza od Mančester Junajteda u Ligi Evrope, rekao je da nema šta da zameri svojim igračima i da nije razočaran.

Junajted je sinoć na Old Trafordu pobedio Partizan sa 3:0, u četvrtom kolu grupe L LE.

„Kod mene nema razočarenja. Čestitam Mančesteru, ovo su ipak druge brzine. Bilo je veoma teško odgovoriti na prvu ekipu Mančestera, na terenu koji je brži od našeg. Možda se nismo najbolje snašli, ali nemam šta da zameri momcima. Dali su sve od sebe“, rekao je Milošević u izjavi za RTS posle meča.

On je istakao da je njegov tim možda mogao kvalitetnije da odigra, ali da su greške uticale na ishod.

„Prva dva gola smo praktično poklonili. Iako smo ušli u utakmici u prvih 15 minuta i smirili igru, što je bio cilj, nismo uspeli da zadržimo koncentraciju. U ovakvim utakmicama ovakvi protivnici ne opraštaju ništa. Jedno veliko iskustvo za nas“, rekao je Milošević.

On je rekao da je zadovoljan što su završili utakmice sa Junajtedom, što mogu da ga izbace iz glave i da se okrenu, kako je rekao, realnijim stvarima.

Naredni rival Partizanu u LE biće AZ Alkmar.

„S njima smo se izmerili. I oni su fantastična ekipa, ali su šanse realnije. Daćemo sve od sebe da u te dve utakmice probamo da osvojimo šest bodova i da vidimo da li će to biti dovoljno. Za nas je još bitnija liga u kojoj smo mogli mnogo bolje. Što se tiče LE, od juna meseca šta smo sve prošli… Moramo da budemo zadovoljni. Liga mora da bude bolja“, zaključio je Milošević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar