U trendu

Milovanović: Australija je svetska sila, ali nije nepobediva

Košarkašica Srbije Jelena Milovanović rekla je danas da je reprezentacija Australije „svetska sila“, ali nije nepobediva.

„Zadovoljna sam, veliki je uspeh što smo u četvrtfinalu, to je bio i plan kada smo krenuli da se spremamo za Olimpijske igre. Došli smo do toga. Zaboravljamo sve što je bilo do sada, koncetrišemo se na sutrašnju utakmicu, idemo da damo sve od sebe“, rekla je Milovanović novinarima u Rio de Žaneiru.

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije će u četvrtfinalu na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru igrati protiv Australije, sutra od 16.00.

„Igrali smo protiv njih prijateljsku utakmicu kad smo stigli u Brazil… Svi znaju ko je Australija, to je svetska sila, reprezentacija koja je dugi niz godina u vrhu uz Ameriku, ali nisu nepobedive“, rekla je Milovanović.

„Nisu Amerika da su pokrivene na svim pozicijama, disciplinovane su jako, dugo su zajedno… Imamo jaku ekipu ispred sebe, svesne smo toga. Daćemo sve od sebe i videćemo kako će se završiti“, dodala je ona.

Milovanović je navela da će u predstojećoj utakmici biti važno da Srbija nametne svoj ritam.

„Mi treba da igramo našu igru, kao što smo igrale protiv Kine od treće četvrtine, tako bi trebalo da igramo 40 minuta. Mi igramo po 10-15, maksimum 25 minuta, a protiv njih to neće biti dovoljno, to je ekipe koja igra 40 minuta. Ako budemo postavile naš ritam možemo da se nadamo pobedi. Ako im dozvolimo da one postave svoj ritam, tu nemamo šta da tražimo“, rekla je Milovanović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar