U trendu

Mirkov: Izvučeno iz konteksta, OFK- Zvezda nije pod sumnjom

Komesar za integritet takmičenja FSS Milivoje Mirkov demantovao je danas da je rekao da je utakmica između OFK Beograda i Crvene zvezde (2:6) pod sumnjom UEFA i da mu je predsednik FSS Tomislav Karadžić naredio hitnu istragu.

„Niti sam to izjavio, niti je meni UEFA bilo šta dojavila. Sve je izvučenio iz konteksta i protumačeno na način na koji je neko želeo. Neko želi da stvara lošu atmosferu u FŠ i među klubovima“, pojasnio je Mirkov Tanjugu.

Prema njegovim rečima on u izjavi SOS Kanalu nijednom rečju nije spomenuo Zvezdu i jučerašnju utakmicu.

„Pričali smo uopšteno, a novinar je malo promenio kontekst. Da je utakmica bila pod sumnjom, bio bih na stadionu. Nije tačno ni da me je zvao Karadžić i tražio istragu. Ja sam samo rekao da UEFA prati sve utakmice, postoji monitoring i ukoliko dođe do naglog pada i skoka uplate, to je sumnja, a ne ukazuje da je namešteno. U ovom slučaju to niko nije rekao“, pojasnio je Mirkov.

Izvučeni kontekst podigao je veliku buru i teške reči na relaciji Partizan – Crvene zvezda – Karadžić, koje su usledile tokom dana.

Potpredsednik crno-belih Milorad Vučelić izjavio je da su dešavanja na Vračaru čist kriminal, a generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić da je u pitanju unapred pripremljeni scenario i sprega FŠ, Karadžića i Partizana.

(Tanjug)

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.