U trendu

Mitrović i Milojević dobili „Zlatnu loptu“ FSS za 2018.

BEOGRAD – Golgeter Fulama Aleksandar Mitrović i trener Crvene zvezde Vladan Milojević dobili su danas „Zlatne lopte“ Fudbalskog saveza Srbije za 2018. godinu.

Njima su priznanja uručili prvi čovek FS S Slaviša Kokeza i potpredsednik Nenad Bjeković.

Aleksandar Mitrović rekao je da je dobio najdraže individualno priznanje u karijeri.

„Sav trud, rad i disciplina su se na kraju se vratili. Nema ništa lepše nego da vas cene vaši ljudi.. Ova godina je bila jedna od najboljih u klupskom i reprezentativnom fudbalu, a ja se nadam da ću nastaviti sa golovima“, poručio je on na svečanosti u hotelu „Kraun Plaza“.

Milojević se zahvalio igračima, navijačima i svima iz kluba.

„Ova nagrada mi puno znači, ali ona pripada svim ljudima iz Crvene zvezde, ali i navijačima. Ova godina je bila jako dobra… Nisam od onih koji gledaju prošlost… Hvala mojim igračima, bez njih ne bih bio ovo što jesam“, rekao je Milojević.

Mitrović je golovima Fulam u Premijer ligu, gde je nastavio da trese mreže, isto kao u Ligi nacija za Srbiju, dok je Milojević je drugu godinu zaredom laureat, nakon što je sa Zvezdom osvojio titulu prvaka Srbije i izborio istorijski plasman u Ligu šampiona.

„Zlatnu loptu“ FS S-a do sada su dobijali Nemanja Vidić i Ilija Petković (2005), Dejan Stanković i Ljubiša Tumbaković (2006), Nikola Žigić i Miroslav Đukić (2007), Nemanja Vidić i Slaviša Jokanović (2008), Miloš Krasić i Radomir Antić (2009), Dejan Stanković i Miroslav Rajevac (2010), Aleksandar Kolarov i Ivan Jovanović (2011), Branislav Ivanović i Dragomir Okuka (2012), Branislav Ivanović i Ljubinko Drulović (2013), Nemanja Matić i Radovan Ćurčić (2014), Nemanja Matić i Veljko Paunović (2015), Dušan Tadić i Dragan Stojković Piksi (2016) i Vladimir Stojković i Vladan Milojević (2017).

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar