U trendu

Mitrović preporučio Vlahoviću da pređe u Saudijsku Arabiju

Srpski fudbaler i igrač Al Hilala Aleksandar Mitrović izjavio je danas da je pozitivno iznenađen fudbalom u Saudijskoj Arabiji i otkrio da je i saigraču iz reprezentacije Dušanu Vlahoviću predložio da pređe u tu zemlju. 

Srpski napadač prešao je u saudijsku Pro ligu prošlog meseca, kao jedan od velikog broja igrača koji su napustili Evropu i preselili se u Saudijsku Arabiju.

„Kada sam dobio ponudu Al Hilala, razgovarao sam o tome sa porodicom. Bilo je nemoguće odbiti je. Nemam nostalgiju za Engleskom, igrao sam mnogo godina u toj zemlji. Srećan sam što sam konačno stigao u vrhunski klub, Al Hilal je pomalo kao Real Madrid u Evropi“, rekao je Mitrović za Gazeta delo Sport.

Nekadašnji fudbaler Fulama je naveo da je teško porediti saudijsku i Premijer ligu.

„Saudijska liga još nije na nivou Premijer lige, ali ovim tempom će biti u budućnosti. Što se tiče Arabije, pozitivno sam iznenađen fudbalom i interesovanjem ljudi za njega“, rekao je Mitrović.

Mitrović je priznao i da je sunarodniku Vlahoviću predložio prelazak u Saudijsku Arabiju.

„Preporučio bih i Dušanu, ali zavisi šta hoće. U reprezentaciji smo pričali o Saudijskoj Arabiji, pitao me je kako napredujem. Ako moram da budem iskren, vidim da je srećan i fokusiran na Juventus. Srećan je što je deo jednog od najjačih klubova u Evropi“, naveo je Mitrović.

Upitan da li bi u budućnosti mogao da pređe u italijansku Seriju A, srpski napadač je rekao da se u „životu i fudbalu nikad ne zna“.

„U prošlosti sam bio blizu Serije A, ali sada sam srećan u Al Hilalu i želim da uradim velike stvari ovde i osvajam titule“, rekao je Mitrović.

„Ali, i dalje pratim italijansku ligu i navijam za Romu“, zaključio je Mitrović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar