U trendu

Mitrović: Svi živimo za meč sa Portugalcima

BEOGRAD – Fudbalski reprezentativac Srbije Stefan Mitrović rekao je da bi pobeda protiv Katara bila dobra uvertira pred odlučujući meč protiv Portugala u kvalifikacijama za Mundijal 2022. godine.

Srbija sutra od 18 sati na stadionu „Rajko Mitić“ dočekuje Katar u prijateljskom meču.

„Od dolaska Mistera na čelo reprezentacije, uvek je apostrofirao da igramo napadački fudbal i da igramo na gol više. Tako smo igrali svaku utakmicu i zbog toga smo možda i primali nekada više golova. Mislim da je bitna stavka da „zadržimo nulu“ protiv Katara zbog samopouzdanja za nedeljnu utakmicu. Najvažnije je da mi pokažemo našu igru iz prethodnih utakmica i da dođemo do dobrog rezultata“, rekao je Mitrović na video konferenciji za medije.

Defanzivac Srbije istakao je da svi žive za nedeljni meč protiv Portugalaca u Lisabonu.

„Svi živimo za tu utakmicu u nedelju, oni koji budu igrali daće maksimum da odrade ono što Mister zahteva od njih. Što se tiče utakmci protiv Katara, ući ćemo maksimalno, pokazaćemo svoj kvalitet i igru na koju uvek računamo da bude lepa i da ćemo pobediti i otići u pravoj pozitivnoj atmosferi u Portugal“.

Mitrović se nada i velikom broju navijača na „Marakani“.

„Prethodnim partijama u državnom dresu zaslužili smo da imamo veliku podršku sutra. Ona nam uvek znači, jer sve što radimo radimo zbog navijača, zbog njih se igra fudbal. Želimo njih da usrećimo i da ispunimo krajnji cilj“, zaključio je Mitrović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar