U trendu

Mobilni sa kamerom u 1995. godini? Nikad rešena misterija sa Tajsonovog meča (video)

Majk Tajson je bio besan nakon što je izašao iz zatvora pa mu je 89 sekundi bilo potrebno da 19. avgusta 1995. godine.nokautira Pitera Meknilija. Godinama kasnije, tačnije četvrt veka, govori se samo o onome što je zabeleženo neposredno pre meča jer mnogi mogu da se zakunu da vide upravo čoveka koji u ruci drži beli mobilni telefon!

27

Jedan od gledalaca, naime, drži nešto što ne liči na kameru iz 90-ih, već moderni mobilni telefon. Snimak postavljen na Jutjubu ide za korak dalje u teorijama zavere, pa nosi naslov „Neobjašnjivi putnik kroz vreme uočen na meču Majka Tajsona“ i sledeći opis:

– Bitka u ringu iz 1995. između Majka Tajsona i Pitera Meknilija u Las Vegasu. Neko iz publike viđen je kako slika s onim što se čini da je, i liči na uređaj poput pametnog telefona ili na neki drugi mobilni telefon. Ne znam da li je putnik kroz vreme ili ne, ali niko ne može objasniti o čemu se ovde radi. QV-100 tadašnji fotoaparat nema srebrnu boju na desnoj strani, a čini se da ni ovaj „fotoaparat“ nema crnu liniju ispod objektiva – stoji u opisu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.