Modrić: Ronaldo mi je čestitao UEFA nagradu

MADRID – Dobitnik UEFA nagrade za najboljeg fudbalera Evrope u prošloj sezoni Luka Modrić izjavio da ga ne zanima šta drugi govore i da mu je bitno da mu je Kristijano Ronaldo čestitao na priznanju.

Ronaldo se nije pojavio na svečanosti u Monte Karlu kada je Hrvat dobio nagradu, koju je osvojio baš u konkurenciji Portugalca i Mohameda Salaha, posle čega su krenule spekulacije da bivši saigrači nisu u dobrim odnosima.

„Imam dobar odnos sa Ronaldom, a takav odnos ćemo imati i dalje. Da, poslao mi je poruku kako bi mi čestitao na nagradi. Rekao mi je da je bio srećan zbog mene, da sam zaslužio nagradu. Ne zanima me šta drugi govore, bitno mi je jedino ovo što mi je Ronaldo rekao“, kazao je Modrić.

Najbolji igrač Svetskog prvenstva u Rusiji naglašava da nije opterećen individualnim nagradama.

„Individualne nagrade ako dođu, u redu, lepo ih je primiti. Ali, to nije ono što mene pokreće. Nisam opsednut time“, zaključio je Modrić.

Modrić je šest godina igrao zajedno sa Ronaldom u Real Madridu, sve do ovog leta kada je jedan od najboljih fudbalera u istoriji odlučio da napusti „kraljevski klub“ i pređe u Juventus.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.