U trendu

Muškarci oduševljeni: Pojavio se seksi snimak jedne od najlepših spotistkinja sveta (video)

Ženska fudbalska reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država drugi put uzastopno osvojila je Šampionat sveta, pobedivši u finalu Holandiju, rezultatom 2:0.

Amerikanke su svoju veliku pobedu proslavile odmah u svlačionici, a među najveselijima bila je jedna od najatraktivnijih sportiskinja na svetu, Aleks Morgan.

Klegenica iz tima, golman Ašlin Heris, snimala je Aleks dok je opušteno uz alkohol tverkovala uz muziku u svlačionici.

Video na društvenim mrežama oduševio je mnoge pripadnike muškog pola, kojima je Morganova među najseksipilnijim sportistkinjama na svetu, a tu titulu dodelio joj je i portal BuzzFeed u jednom izboru.

View this post on Instagram

(Soccer) wedding season 🥂

A post shared by Alex Morgan (@alexmorgan13) on

Ova 30-godišnja brineta udata je za godinu dana starijeg fudbalera LA Galaksija Servanda Karaska.

Još pre finala Svetskog prvenstva, došlo je kontorveznih tvrdnji da američke reprezentativke, koje su važile za glavne favorite, ukoliko osvoje prvenstvo, neće nastaviti tradiciju i posetiti Belu kuću kako bi im predsednik Amerike, Donald Tramp, lično čestitao na uspehu.

Mnogi su to osudili, rečima da bi prvo trebalo da osvoje titulu, a kada su to i uradile, usledio je svojevrsni opoziv pozivnice od Trampa (mada im je uputio čestitku putem Tvitera), tako da, po svemu sudeći, reprezentativke ovog puta neće posetiti Belu kuću.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.