U trendu

MZT pita: Zašto je promenjen termin meča sa Partizanom?

SKOPLJE – Košarkaški klub MZT Skoplje saopštio je da su čelnici ABA lige napravili neviđen presedan pošto su pomerili početak utakmice drugog kola regionalnog takmičenja protiv Partizana.

Čelnici MZT-a tvrde da je prvobitno bilo planirano da se meč sa Partizanom odigra u ponedeljak, 10. oktobra od 21 sat, ali je rukovodstvo ABA ligi pomerilo početak utakmice za pet časova ranije.

„Bili smo šokirani informacijom koju smo dobili iz kancelarije ABA lige bez konkretnog i valjanog obrazloženja“, dodaje se, između ostalog, u saopštenju makedonskog kluba.

Čelnici MZT-a tvrde da razumeju revolt navijača zbog toga što klub iz Skoplja igra tako rano radnim danom.

„Želimo da navijači znaju da smo i pored svih napora, pritisaka, korišćenja veza i konekcija, uradili sve da se vratimo u prvobitno zakazano vreme, ali nismo uspeli u tome. Iskreno se izvinjavamo, ali postoje neke stvari koje jednostavno nismo dovoljno moćni da promenimo, za razliku od nekih drugih učesnika u tom takmičenju“, ističe se u saopštenju MZT-a iz Skoplja.

MZT je u prvom kolu ABA lige poražen od Crvene zvezde 87:67.

„Želimo da apelujemo na sve koji imaju plavo-belu krv u venama, ali i na one koji imaju simpatije za MZT Skoplje i vole košarku, da shvate nepravdu koja nam je naneta kao dodatnu motivaciju da urade sve i da se nađu na tribinama u hali“, dodaje se, između ostalog, u saopštenju kluba iz Skoplja.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar