U trendu

Nakon što je smršala 50 kilograma, Jelena Dokić opet vodi bitku (foto)

Teniserka Serena Vilijams prošla je u osminu finala Australijan opena, a posle pobede nad Anastasijom Potapovom iz Rusije na terenu je sačekala Jelena Dokić.

Bivša australijska teniserka iz Osijeka koja je igrala za reprezentaciju Srbije i Crne Gore zbog viška kilograma se privremeno penzionisala 2014. Kilaža je nakon toga samo rasla pa je Jelena Dokić, visoka 175 centimetara, 2018. imala 120 kilograma.

Početkom 2018. godine rešila je da se vrati u formu, a na Instagramu je objavila sve faze transformacije.

Za prvih šest meseci skinula je 22 kilograma, pa je zatim u narednih 12 meseci izgubila još 31 kilogram, a otkrila je da je pratila program Dženi Krejg koji se sastoji od šest obroka dnevno.

Posle borbe sa kilogramima Jelena Dokić trenutno se suočava jojo efektom. Bivša teniserka je sada u ulozi novinara i nakon pobede Serene Vilijams nad Ruskinjom Anastasijom Potapovom.

– Dobro je videti te opet na terenu, delile smo ga nekada. Ti i dalje radiš ono što si radila, ja sam sada drugačijih gabarita i u drugoj ulozi. Nadam se da ćeš biti samo manje brutalna nego kad sam igrala, i dalje imam malo nervozu što te intervjuišem – poručila je Jelena Sereni.

Činilo se da je i Amerikanka bila iznenađenje izgledom i pojavom Jelene Dokić, kao da je nije prepoznala u prvi mah.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.