U trendu

Naša košarkašica dala intervju s detetom u naručju i izazvala oduševljenje

Da je majčinska ljubav neopisiva dokazala je i Jelena Bruks, kapiten naše košarkaške reprezentacije.

View this post on Instagram

MOMMY'S BOY ❣❣❣

A post shared by Jelena Brooks (@jelenabrooks) on

Jelena je pre samo tri meseca rodila sina Matea, a sada svoj tim predvodi i na Evropskom prvenstvu u košarci. Posebu pažnju naša reprezentativka izazvala je kada je posle pobede nad Belgijom i plasmana u četvrtfinale pred kamere stala držeći sinčića u naručju. Malo je reći da je oduševila okupljene novinare, ali i navijače.

I rezultat utakmice pao u drugi plan kada je Bruks počela da daje izjave s bebom u naručju.

Kako je u jednom od prethodnih intervjua istakla, Košarkaški savez Srbije joj je maksimalno izašao u susret pa su joj dozvolili da bude s bebom na pripremama.

„Kada je reč o reprezentaciji, za mene dilema ne postoji. Znala sam da ću ovog leta igrati na Evropskom prvenstvu. Beba je jako mala pa nije bilo govora da se odvojimo, a ljudi iz saveza su nam omogućili da budemo zajedno tokom priprema“, rekla je tada Jelena i dokazala da je uspela odlično da uskladi majčinske i poslovne obaveze.

Obožavaoci ne skrivaju oduševljenje njenom predanošću reprezentaciji pa su je domaći mediji već proglasili „junakinjom ovog prvenstva“ koja je dokazala da je nastup za nacionalni tim vredan svake žrtve.

Međutim, Jelena ističe da joj je mnogo lakše da treninge i utakmice igra kada je sin pored nje pa je tako s njom slavio i na terenu.

„Posle teškog treninga i utakmice uvek sam imala snagu kad se vratim u sobu i vidim njega kada se nasmeje. Majčinska ljubav je nešto neobjašnjivo“, izjavila je brižna mama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.